Steun ons

Wil jij Stichting Esperanza Bolivia ook helpen en de kinderen in Uypaca een kans geven op beter onderwijs en hoop op een betere toekomst? Bij onze stichting blijft niets aan de strijkstok hangen, doordat wij een kleine stichting zijn. Elke euro die rechtstreeks binnenkomt  wordt besteed aan logeerhuis Casa Esperanza in Uypaca!

Hoe kunt u Stichting Esperanza Bolivia steunen?

Er kan op twee manier worden gedoneerd aan Stichting Esperanza Bolivia:

1) U kunt via zelf naar de website van uw bank gaan (internetbankieren) en eenmalige giften overmaken op ABN Bank rekeningnummer: NL15ABNA0542238632 t.n.v. Stichting Esperanza Bolivia – Zwolle. Als u vaste donateur wilt worden kunt u via internetbankieren een periodieke opdracht van uw donatie maken. Indien u op deze manier geld overmaakt, zijn er geen kosten verbonden voor Stichting Esperanza Bolivia. Alles wat binnenkomt, komt ten goede van Casa Esperanza.

2) Ook kunt u via onze donatiemodule periodiek of eenmalig geld overmaken aan Stichting Esperanza. Wilt u geld doneren via de donatiemodule, klik dan hier. Hieraan zitten helaas wel kosten verbonden voor Stichting Esperanza. Deze mogelijkheid van geld overmaken hebben wij ter beschikking gesteld om het doneren makkelijker te maken. De voorkeur geven wij, om zo min mogelijk extra kosten te hebben, aan het handmatig overmaken van een bedrag.

Ook is er de mogelijkheid om een concreet onderdeel van ons project kunnen financieren, zoals:

  • Boodschappen voor een maand, een jaar
  • Spel/leermateriaal
  • Maand/jaar salaris van een papita/mamita
  • Maaltijden voor de andere kinderen van de school.

Acties:
Organiseer samen met ons een actie!  Wij hebben boeiend informatiemateriaal over de Aymara Indianen, De Andes en over Bolivia;
over  Casa Esperanza, ons logeerhuis. We hebben lesideeën en lesmateriaal en goed uitvoerbare ideeën voor financiële acties.

ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling):
Stichting Esperanza Bolivia  staat geregistreerd als ANBI bij de belastingdienst. Dit betekent dat jouw giften aan Esperanza aftrekbaar zijn van het belastbaar inkomen. Kijk voor informatie op www.belastingdienst.nl/giften.